Ontdek lokaal talent tijdens Gluren bij de Buren

Zondag 30 juni is het zover: het jaarlijkse amateurkunstfestival Gluren bij de Buren strijkt neer in Dordrecht! Dit unieke evenement, dat in diverse steden door heel Nederland plaatsvindt, biedt een podium aan lokale talenten en brengt kunst en cultuur rechtstreeks naar de huiskamers en tuinen van je buren.

EEN FEEST VOOR CULTUURLIEFHEBBERS

Op zondag 30 juni transformeren huiskamers, tuinen en andere bijzondere locaties in Dordrecht in intieme podia voor een divers scala aan optredens. Van muziek en zang tot theater en poëzie, Gluren bij de Buren belooft een dag vol verrassingen en onvergetelijke momenten te worden. Het festival biedt een unieke gelegenheid om te genieten van de veelzijdigheid van de lokale kunstscene en dat allemaal in een gezellige, kleinschalige setting.

EEN DUIK IN DE LOKALE CULTUUR

Gluren bij de Buren is niet alleen een festival voor cultuurliefhebbers, maar ook een sociaal evenement dat buren met elkaar verbindt. Het biedt de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de creatieve talenten die je misschien al jarenlang in je buurt hebt, zonder het te weten. De optredens vinden plaats op verschillende tijdstippen door de hele stad, waardoor je makkelijk van de ene locatie naar de andere kan wandelen en kan genieten van verschillende optredens.


VEELZIJDIG PROGRAMMA

Het programma van Gluren bij de Buren Dordrecht is dit jaar bijzonder divers. Er doen meer dan 60 verschillende talenten mee, verdeeld over verschillende wijken. 

Muzikale optredens: Van singer-songwriters en bands tot klassieke muziekensembles, er is voor ieder wat wils. Luister bijvoorbeeld naar de akoestische klanken van lokale talenten in een sfeervolle huiskamer of geniet van een jazzy middag in een gezellige tuin.

Poëzie en literatuur: Voor de liefhebbers van het geschreven woord zijn er optredens van dichters en schrijvers die hun werk voordragen en je meenemen in hun wereld van taal en verbeelding.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Gluren bij de Buren vindt plaats op zondag 30 juni van 13:00 tot 17:30 uur. De toegang tot alle optredens is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Het volledige programma en de locaties van de optredens zijn te vinden op de officiële website van Gluren bij de Buren.

WAAROM JE DIT FESTIVAL NIET WILT MISSEN

Gluren bij de Buren is meer dan alleen een kunstfestival; het is een viering van de gemeenschap en een kans om de verborgen parels van Dordrecht te ontdekken. Of je nu een doorgewinterde kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, Gluren bij de Buren biedt voor iedereen iets bijzonders.

Mis deze unieke kans niet om het rijke culturele leven van Dordrecht te ervaren en de lokale talenten te ondersteunen. Kom morgen naar Gluren bij de Buren en laat je verrassen door de creativiteit en gastvrijheid van je buren!

Tot ziens bij Gluren bij de Buren!