Tip! Ontdek het Nieuwe Vegetarische Menu van Restaurant aan de Spuihaven

Ben je op zoek naar een nieuwe culinaire ervaring? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Restaurant aan de Spuihaven heeft namelijk een vegetarisch menu gelanceerd en dat wil je proeven!

Het restaurant staat bekend om creativiteit en kwaliteit en dat zie je terug in dit menu. Zowel vegetariërs als fijnproevers worden hier heel blij van. Sterker nog, we weten zeker dat je van elke gang zult genieten. De chef van Aan de Spuihaven gebruikt de mooiste groenten en tovert ze om tot een lekkernij met invloeden uit de hele wereld. Zoals een Rouleau van spitskool met aubergine en za’atar. Of Kumpir (Gepofte aardappel op turkse wijze) met okra en tomaat. Of Dolma met rode linzen, falafel en artisjok. Stuk voor stuk gerechten om je vingers bij af te likken.

 

Ook aan de nagerechten is natuurlijk gedacht. Zo kun je bijvoorbeeld afsluiten met een Parfait van kardemom en limoen, met perzik en honing. Of een Dulce de Leche met pruimen en verjus.

Restaurant aan de Spuihaven nodigt je uit om hun nieuwe vegetarische menu te ontdekken. Of je nu een doorgewinterde vegetariër bent of gewoon nieuwsgierig naar wat de plantaardige keuken te bieden heeft, je zult niet teleurgesteld worden. Reserveer vandaag nog een tafel en laat je verrassen door de smaken en creativiteit van dit nieuwe menu.

Adres en reserveringen:
Restaurant aan de Spuihaven
Spuihaven 1, 3311 ZG Dordrecht
Telefoon: 078 - 123 4567
Website: www.restaurantaandespuibaven.nl